söndag 20 mars 2016

Opals bilderbokstävling
Opal förlag har just nu en pågående bilderbokstävling och det är anledningen till mitt målande och fixande, jag vill så gärna vara med. Det är inte dumt att ha ett riktigt mål har jag märkt, en deadline. Hinner jag få in fyra färdiga uppslag, resterande åtta uppslag färdigskissade, en framsida och manus så är det ett mirakel, men jag har faktiskt kommit en bra bit påväg. Att skriva och illustrera en barnbok har varit en dröm sedan länge. Det är inget ryck jag har fått bara för att jag är gravid. Det är en sån där dröm sedan barnsben. 

Kämpa, kämpa. Jag kan inte släppa denna dröm förrän jag faktiskt har gett den en ärlig chans. 

4 kommentarer:

 1. Wow, du är verkligen såå grym! Är superimpad och håller tummarna för att din dröm uppfylls :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Jag hoppas bara att jag hinner, innan förlossning och deadline ;D

   Radera
 2. Måste bara säga WOW! Tror du att du kommer hinna vara med :)? Ska själv försöka vara med men lite svårt att hitta tiden när man har en 5-månaders och två vilda pojkar ;) Lycka till och jag älskar din stil! Om du inte är med i tävlingen tror jag du kommer ha stora chanser att bli utgiven ändå!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för din fina kommentar! Jag hoppas att jag hinner, har inte allt för mycket kvar nu - men det är inte så långt kvar tills ungen kommer heller så vi får se ;D Haha, ja jag förstår att det lär vara tidskrävande! :)

   Radera