onsdag 2 mars 2016

Barnboksdrömmen

Jag fortsätter jobba på med det material jag vill kunna skicka iväg som en barnbok till olika förlag. Gör jag inte det här kommer jag aldrig kunna lägga det bakom mig. Jag har börjat färglägga med akvarell via inskanningar av målad akvarell som sedan "klipps" in i originalteckningen med Photoshop. Det känns som om jag kommit in i ett bra flow med detta nu. Får se hur länge det håller!

2 kommentarer:

 1. Hejsan :) vilken härlig blogg du har! (jag har precis hittat hit) :)
  Jag brukar vara så dålig på att kommentera på folks bloggar men jag blev så glad av dina bilder och att läsa att du håller på att jobba med en barnbok! :) det var verkligen härliga bilder som fick mig att tänka på när jag var liten (är visserligen inte äldre än 21 nu men ändå ;) ) I alla fall önskar jag dig all lycka till då jag tycker att (nästan alla) dagens barnböcker är så massproducerade och "kalla" om du fattar vad jag menar?
  Med andra ord skulle jag mer än gärna köpa din bok när jag får barn så jag håller tummarna att något förlag tar sig an din bok! :)

  Ha en trevlig kväll! :)
  hälsningar Cecilia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för din fina kommentar! Jag blev varm ända in i hjärtat, så fantastiskt härligt att få sådan feedback på det man gör! Tack för att du håller dina tummar! :) Jag förstår precis vad du menar med att många av dagens böcker är kalla, och jag hoppas verkligen att jag med mina bilder kan påvisa en motsats också! :)
   Kram Sandra

   Radera