fredag 25 mars 2016

Margarinkorgen


För några dagar sedan blev jag rejält överraskad med en babyshower, modell - enorm! Jag ska samla ihop bilderna från den och göra ett inlägg här på bloggen. Vilka fantastiska människor man har omkring sig, vänta så ska ni få se! 

Hur som helst, mamma gav mig en fantastisk gåva den kvällen. Alla vi syskon och även hon själv har sovit sina första veckor i en gammal margarinkorg, som då sett lite olika ut under årens gång. Nu hade hon gjort iordning den till mig och den kommande ungen. Med fick jag även sänghimlen, den matchande lampan på bordet intill och kudden som hon hade i sin dockvagn som liten. Idag satte jag upp alltsammans i vårt sovrum och nu känns allt skrämmande verkligt och vackert. Även den enorma blöjtårtan fick jag av henne. Snacka om att gå all in! Detta har mamma väntat länge på. 

Den underbara drömfångaren fick jag av min syster, den har hon gjort själv. Jag fullkomligt älskar att få saker som folk gjort själva, det är precis som om sakerna får en själ då.

Nu är vi lite mer redo än innan, veckorna går fort och nu kan vad som helst hända! 

4 kommentarer:

  1. Åh så fint att ha saker med historia. När vi väntade barn fick vi både kläder och sängkläder som min svärmor stickat och sytt spets på när min man var bebis. Kändes väldigt fint att bädda med de i spjälsängen när vi kom hem från BB och att vår lilla hade en liten mössa på sig som hans pappa haft som liten när vi åkte därifrån.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det där med historia är viktigt för mig med, det ger verkligen en själ, på något vis. Vad mysigt med den lilla mössan som fått gå i arv! :)

      Radera