tisdag 15 mars 2016

Nytillskott i djurskaran
Knut


Uno och ankorna


Sunny och Gubben


Gubben


På bilden längst upp syns vårt senaste tillskott i djurskaran, en kanin som vi räddade från annat livsöde. Han är nu döpt till Knut! En social liten krabat på cirka ett år. Längtar så tills jag kan släppa ut dem i deras utehagar under lobryggan, så snart snön försvinner är det dags! 

Uno sitter som vanligt och småsparkar med ankorna och ankorna själva är lika nyfikna tillbaka för det mesta. Även om jag tror att också dom längtar ut nu när det är varmare i luften. 

Hästarna frustar på i vinterhagen och verkar komma bättre och bättre överens. Sunny är inte lika dominant i sin ledarroll längre och det känns skönt. Det är ganska fridfullt i djurskaran nu faktiskt, nu vill vi alla ha vår och sommar bara. Jag längtar så tills jag kan börja rida igen efter graviditeten, jag känner mig inte riktigt hel utan det i min vardag. Sunny har jag ju inte ens suttit på, jag har en känsla av att vi två kommer luffa runt en hel del i högt sommargräs. 

8 kommentarer:

 1. Åh vad mycket roligt jag har missat här i bloggen din! Vad kul med ninisar!!! Och att det går så bra med pållarna!! Så kul att läsa om allt ni gör på gården, pusselprojekt och byggnadsprojekt. Vill inget hellre än att ha en gård och bygga hönsgård nu! Vet inte varför men just att bygga hönsgård tycker jag verkar skitkul!!

  Fin Sunny är, fin pingla som verkar passa bra in med er. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det verkar gå bättre och bättre mellan hästarna, eller nu är det inte ens något problem, Sunny är ledaren och Gubben rättar in sig i ledet, haha. Men tyvärr är dom inte så att de står och kliar varandra och det stuket, men det syns ändå att de står nära och känner trygghet av varandra.

   Ja men det är ju skitkul att bygga så jag förstår helt och fullt din längtan efter att bygga hönsgård! :D Snart står ni där med gård och jobb för resten av livet och det kommer passa er så jäkla bra!

   Radera
 2. Vilka underbara bilder på hästarna! SÅ vackert.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Dom njuter verkligen av vädret nu! :)

   Radera
 3. Haha, ja, förstår precis vad du menar! Snussandet och kliandet kommer nog det med! Ganska säkert i sommar när de inte har något val bland all mygg, broms och knott! Eller är ni tursamma som inte har sådant där uppe i Sundsvall? :P

  Haha håller med, livstidsarbetet kommer passa oss utmärkt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag hoppas det! Jodå, det brukar vi ha en del utav. Sunny ska tydligen vara lite känslig, så vi får väl se om hon måste ha på sig ett sånt där sexigt täcke eller om det går bra ändå ;D

   Radera