måndag 4 april 2016

En blomstrande utflykt


Igår åkte jag och mina föräldrar på en utflykt till Mobackes i Bollnäs, en fantastisk trädgård där man fick inspiration i enorma doser. Färgglada pelargoner, penséer och hundratals andra växter jag inte kan namnet på. Otaliga växthus i full mundering och ett 150 år gammalt olivträd från Italien. Sköldpaddor kröp fram i en pool mitt i butiken och kändes lite exotiskt så här på vårkanten.

Mamma och pappa

Mamma och pappa mitt i allt det gröna, de drömde sig iväg i tankarna till den där vinterträdgården de pratat så länge om. Hoppas de tar tag i saken på riktigt snart! 


Vackra och fantasifulla blommor fanns det gott om!


Olivträdet här ovan är 150 år gammalt och kommer från Italien, det är imponerande!


Nu har kulan fått uppleva detta också, det har blivit många utflykter under graviditeten, fler än jag trodde att jag skulle orka med!
Tänk att ha en servis som denna hemma på hyllan i köket, det vore något det! Mobackes har en restaurang som heter Lilla K och det är en alldeles underbar plats! Så mycket fina grejer och inspiration! I restaurangen finns även loppis och andra prylar som man kan köpa, jag gillar verkligen när det är en full mix av grejer.Ett hett tips om man har vägarna förbi Bollnäs!

4 kommentarer:

 1. vilken underbar grönska!

  SvaraRadera
 2. Blev lite nyfiken, jobbar du med något? I så fall vad? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jodå, jag har ett heltidsjobb som Aktivitetshandledare inom Stöd och Omsorg. Jag jobbar då med unga vuxna som har autism och utvecklingsstörning. Jag gillar verkligen mitt arbete och jag mår så bra i sällskap av dessa personer, på något vis gör dom mig hel, de är sig själva och är som ärligheten själv. Min dröm vore dock att arbeta 50% där och ha ett eget företag på 50% där jag kan måla, teckna porträtt, fotografera, illustrera och hela den biten :) Jag hoppas att jag vågar satsa på det om något år! Fast just nu är jag då hemma om dagarna och väntar på att ungen ska behaga titta ut, haha, jag ser verkligen ut som en val ju.

   Radera