söndag 23 augusti 2015

Kalle hjärta Sandra: del 1

Förberedelser av bröllopsfestenHär är bildbomb nummer ett från mitt och Kalles bröllop som har taggen #kallehjärtasandra på Instagram. Trots att jag och alla vänner som hjälpt till inför denna dag började långt i förväg med alla förberedelser så blev det ungefär en vecka utan sömn innan det var dags. Att stå för festen helt själv är så mycket arbete. Har man dessutom studerat Pinterest i flera månader i förväg blir inte kraven på sig själv direkt lättare. Vi köpte denna gård för ungefär ett år sedan, och att vi skulle ha bröllop och dans på logen redan sommaren därpå fanns inte någonstans på kartan. Jag ska bjuda på några bilder som visar hur logen såg ut där på höstkanten 2014. 

Den rensning vi gjorde där, med hjälp av våra fantastiska familjer, går ta mig tusan till historien vad det gäller denna gård. När vi i spöregn fraktar bort det dåliga höet som var kvar, när vi kör de otaliga vändorna till soptippen med bråte, när vi bokstavligen dammsög en loge. Ja, jag blir faktiskt lite svettig nu när jag tänker tillbaka på det hela. Men jag hade en bild i huvudet och om det inte blev så som jag tänkt så.. Nej, det skulle helt enkelt bli som jag hade tänkt, inget annat gick jag med på. Och det var tur att jag var så fast besluten om det, annars hade jag nog gett upp gång på gång. Trots det var förberedelserna nästan det roligaste, när en så lång process tillslut leder till en sådan fantastisk dag är det så värt det. Fortsättning följer. 
8 kommentarer:

 1. Wow!! Vilken förändring och vilket slit! Och vilken fantastisk fin miljö för en bröllopsfest. Ser verkligen fint ut <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack så mycket! Ja vilket jobb det var, men såå värt det!

   Radera
 2. Ser superhärligt ut! Vill ha något liknande på vårt bröllop, men vår loge saknar golv, är bara en 1,5 m djup jord/halmgrop... så blir nog partytält istället!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja då kan det bli svårt! Men man kan ju fixa hur läckert som helst med partytält också, vi var faktiskt inne på att göra så från början också (för att slippa rensa hela denna loge). Hoppas ni får den där dagen ni drömmer om! :) Lycka till!

   Radera
 3. Åh ert bröllop känns verkligen som det jag hade tänkt/önskar att mitt blir :)
  Det syns verkligen hur mycket tid ni har lagt ned på det :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh vad roligt att höra! :) Ja mängder med slit, men jag hade ju bara tänkt göra det en gång så ;D Haha

   Radera