lördag 11 april 2015

Lördagslunken

Vissa helgdagar är bara så underbara, denna dag har bara lunkat på. Vi har fixat ute på gården och haft besök. Kalles mamma, bror och brorsbarn kom förbi, samt min bror och brorson. Det blev korvgrillning, krattning och en massa mys. Kalles bror har skaffat sig en jakthund för ett tag sedan och idag följde han med hem till oss: 

Russi

Svärmor och två huvudfotingar äter korv i solskenet.


Odin älskar att busa med Russi som mer än gärna busar tillbaka. Tänk vilken vänskap som kan finnas mellan barn och hundar.


Min brorson Arvid är den mest hjälpsamma man kan tänka sig, han tog tag i krattningen, hjälpte till att lasta ved och är alltid så villig att arbeta. Han skulle kunna gå med vedträn långa som han själv hela dagen. Man blir alldeles varm i hjärtat när han vinglar fram mellan vedbacken och fyrhjulingsvagnen. 


Kalle har fortsatt fixa i stallet och ströat virke på logen. Så härligt att se han gå omkring och småvissla och bara njuta av att snickra och bygga och dona på vår alldeles egna gård.

Kalle

Eira, Kalle och Arvid

Jag och svärmor krattade i rabatter och syrenberså. I bersån är det fullt av dessa små blå underverk, jag vet dock inte vad de heter?Nu längtar jag till att syrenerna blommar ut och jag kan ha lunchbjudningar, lata fikastunder och sena kvällar med musik där. En syrenberså har alltid varit en dröm och att det fanns en på gården vi köpte är nästan ofattbart, den är så väl omhändertagen och inte alls igenväxt. 

Önskar er alla en trevlig lördagskväll!

2 kommentarer:

  1. Vilka mysiga, härliga bilder!
    Svar: Åh gulliga du, tusen tack för peppen & uppmuntran, & din fina kommentar. Stor kram till dig. ♥

    SvaraRadera
  2. Skilla var namnet! Härlig lördag på Pottäng ser jag :)
    Kram från Stolpås

    SvaraRadera