fredag 30 september 2016

Gottfrids dop


Två veckor sent, då jag haft lunginflammation, kommer här bilderna från Gottfrids dop. Det ägde rum i Hässja kyrka där jag och Kalle gifte oss i fjol. 


Det blev inga tårar eller skrik - tvärt om, Gottfrid var helnöjd och tycktes gilla uppmärksamheten. 


Min syster, min bror och Kalles bror är Gottfrids faddrar, men brorsan min låg hemma och var sjuk denna dag. Efteråt hade vi ställt till med ett hejdundrandes fikabord, precis som jag gillar det!  Tror vi hade upp emot tolv olika sorters bakverk och fyra olika tårtor. Alla blev  mätta och glada. Dukningen gick i gult och grönt och vi var i lokalen hela kvällen innan och piffade. 


Min mamma och pappa var till stor hjälp och for runt som torra skinn med kakor, fat, servetter och kaffe. Men tydligen hann dom sitta ner en stund också:


Dessa bilder på Gottfrid blev väldigt populära, jag skymtade även hur några av dem försvann ner i släktingars väskor, som ett litet minne av dagen. 


Här är dagens huvudperson med sin pappa, lika nöjd under fikat som i kyrkan.En helt klart lyckad dag som jag alltid kommer att minnas. Så mycket fina presenter, tal, lyckönskningar och skratt. Precis som det ska vara!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar